Plastriste skåner klovene

På Grovfoderekskursionen vises to forskellige bud på, hvordan koen sendes tørskoet på græs.

Det er riste fra BoPil og Skandinavisk Byggeplast APS, der vises frem på Grovfoderekskursionen. Begge leverandører har nemlig etableret et stykke drivvej som demo på Nørremark I/S, som er den ene af de to værter ved Grovfoderekskursionen onsdag 15. juni.

De fleste kender formentlig ristene fra parkeringspladser, hvor der vokser græs op imellem. Men som drivgange har ristene også mange fordele frem for fast underlag. Ristene kan etableres uden større indgriben i naturen, har mellemrum som bliver fyldt op med sand, hvorved sten trykkes ned i sandet og ikke op i klovene.

Den åbne skridsikre overflade, ristene har, giver et sikkert stabilt underlag, som stort set er vedligeholdelsesfrit, og såfremt ristene er etableret korrekt, vil vejr og vind ligeledes sørge for, at ristene holdes rene.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.