Schäffer bliver mere energieffektive
Schäffer følger den grønne trend og opdaterer motorprogrammet.

Alle nye motorer mellem 26 og 50 HK på Schäffer-læsserne er nu 3-cylindrede motorer, som yder større drejningsmoment og mere effekt ved lavere omdrejninger, oplyser den danske forhandler Helms TMT-Centret A/S.

Det giver brugeren en stærkere og mere økonomisk læsser.

Den store forskel i brændstofforbruget hentes i en langt mere effektiv virkningsgrad i det nye hydrauliske transmissionssystem. Virkningstab i et hydraulisk system er en velkendt udfordring, som udvikler varme og skal håndteres ved køling. Dermed opstår et stort behov for køling. Det nye system på Schäffer’ne øger effektiviteten med 21 procent i transmissionen og sænker dermed både behovet for køling og forbruget af brændstof.

Den emissionsfrie Schäffer 23e er verdens eneste 260V el-drevne hjullæsser med lithium-ion-teknologi og en tophastighed på 20 km/t. 23e har op til 5 timers samlet driftstid og kan genoplades på 30 min. med lynlader eller 2-4 timer med standard ladestation. 23e håndterer 1.300 kg op til 2,88 m og vejer 2.300 kg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.