Seks maskiner viser, hvordan gylle kan placeres til majs
Erstat startgødningen til majs med placeret gylle. Seks maskiner vises frem til arrangement.

Overvejer du at placere gylle til majs, er det værd at køre et smut til Sønderjylland 30. april.

Ved Rødekro står Seges og Danske Maskinstationer og Entreprenører i spidsen for et arrangement om placering af gylle, som kan vinde frem på grund af skærpede fosforregler. Reglerne betyder, at startgødning til majs reduceres, og i stedet kan næringsstofferne tilvejebringes ved at placere gylle, så majsplanterne let kan nå dem.

På demodagen fremvises seks maskiner til placering af gylle, og deltagerne får mulighed for at se maskinerne i aktion. Til Grovfoderekskursionen 13. juni kan deltagerne se effekten af de enkelte nedfældere på majsen i demoparcellerne.

På demodagen vises følgende maskiner: Samson sortjordsnedfælder, Sagros forsøgsmaskine, GePo, en hjemmebygget nedfælder fra Varde Maskinstation, Horsch Fokus CS og Stripp-Till.

Arrangementet finder sted på Hinderupvej 8, 6230 Rødekro. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.