Lad os fortsætte vores gode arbejde – stille, men stolte

Af Anne Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer

I corona-krisens tid bevæger alt sig så hurtigt, så det næsten kan være svært at følge med i de mange stramninger og hjælpepakker, som bliver annonceret dagligt.

Mens store dele af verden lukker ned, arbejder vores erhverv – fra landmand til virksomhed – i samme fart som før, eller endog hurtigere. Landbrugs- og fødevaresektoren er sammen med eksempelvis sundhedssektoren defineret som samfundskritiske. Det ansvar er vi os bevidste. Vi arbejder videre, så godt som vi kan. Vores opgave er at producere og levere fødevarer til danskerne og opretholde eksporten i størst mulig grad.

Som statsministeren også har sagt på pressemøder, så vil der blive begået fejl. Det undgår vi nok heller ikke. Men indtil nu går det – med enkelte udfordringer - godt. Jeg er umådelig stolt af alle landmænd og medarbejdere på vores bedrifter og i fødevareindustrien, der holder Danmark kørende og får disse samfundskritiske funktioner til at fungere.

Vi skal fortsætte det gode arbejde. Det er vores klare opfattelse, at netop ydmygheden ved at holde fokus på vores kerneopgave er med til at øge respekten for vores erhverv.

Danskerne ved godt, vi arbejder for dem og samfundet i denne tid. De oplever det, hver gang de går i de fyldte butikker. Det skal danskerne nok huske, når vi engang når om på den anden side af den værste sundhedskrise i Danmark siden 1918.

Husk igen, at vi på www.landbrugsinfo.dk har en side med de vigtigste informationer for dig som landmand under corona-krisen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle