Lagde grunden til positiv udvikling i rådgivningsselskab

70 Tidligere direktør for LandboSyd, Gunnar Fink, kunne torsdag 17. oktober fejre sin 70 års fødselsdag.

Gunnar Fink er uddannet som agronom på Landbohøjskolen i 1974 og civiløkonom (HD-O) i 1976. Han blev umiddelbart efter afsluttet uddannelse i 1974 ansat som bygningskonsulent på Bygnings- og Maskinkontoret på Landbogården i Aabenraa. I 1982 skiftede han til jobbet som leder af regnskabskontoret ved Aabenraa Amts Landboforening og varetog samtidig hvervet som regionssekretær for Fælleslandboforeningen for Nordslesvig og sekretær for Det sønderjyske Fællesdyr- skue.

I 1990 skiftede Gunnar Fink spor og tiltrådte stillingen som underdirektør i daværende Slagteriregion Syd, der efterfølgende fusionerede med slagteriselskabet Danish Crown i Randers.

Gunnar Fink vendte året efter tilbage til landbrugsrådgivningen og blev ansat som direktør for Landbogården i Brørup og blev i 1999 ansat som direktør for den nyfusionerede landboforening LandboSyd i Aabenraa. Han lagde grunden til en positiv udvikling for rådgivningsselskabet, som i dag har 150 ansatte og en omsætning på 100 mio. kr.

Gunnar Fink valgte for otte år siden at gå på pension og engagerede sig herefter i bestyrelsesarbejdet i forskellige virksomheder som Kjelkvist i Tønder, Green Tech i Kolding, Berotech i Haderslev, Hauge Korn også i Haderslev, Agerskovgruppen og en gårdbestyrelse i Ølgod.

Privat bor han på Ottesgaard ved Hoptrup sammen med hustruen Bodil. Her holdes der lidt kødkvæg af racen angus og arbejdes med skovdrift i egen skov, der så giver mulighed for en af hans fritidsbeskæftigelser, der er jagt.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle