LandboNord aflyser også dyrskuerne i 2021

For første gang i historien bliver dyrskuerne i Hjørring og Fjerritslev aflyst for andet år i træk.

LandboNords dyrskuebestyrelse har netop besluttet, at der ikke bliver afholdt Fjerritslev Dyrskue, Forårsfest for land og by, 22. maj 2021, og Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv, 18.-19. juni 2021.

»Vi er klar over, at det både er en historisk beslutning at måtte aflyse dyrskuerne for andet år i træk, og at den ikke er populær. Planlægningen af årets dyrskuer ville normalt være langt fremme her midt i februar, men sådan er det ikke i år. Danmark har været lukket ned så længe, at vi ikke har villet sætte arbejdet i gang, før vi var rimeligt sikre på, at dyrskuerne kunne gennemføres«, siger formand for dyrskuet i Hjørring, Lars Mellemkjær.

Bestyrelsen mener fortsat, at der er for mange usikkerheder forbundet med at afholde et dyrskue i Fjerritslev for 2.000 udstillere og gæster om blot tre måneder og for 25.000 den efterfølgende måned i Hjørring. Derfor var det ikke så svært at tage beslutningen.

»I snart et år har vi alle måttet leve med usikkerheden som følgesvend og længslen efter at komme tilbage til noget, der ligner en normal hverdag. Derfor vil vi indkalde alle vores frivillige, udstillere og andre samarbejdspartnere til opstartsmøde efter sommerferien for dér at sætte gang i planlægningen at et superflot Hjørring Dyrskue 2022«, siger Lars Mellemkjær.

I Fjerritslev vil planlægningen af dyrskuet her blive varetaget af gruppen af lokale ildsjæle fra efteråret 2021.

Hvis der skulle ske en positiv udvikling hen over foråret 2021, vil dyrskuebestyrelsen ikke udelukke, at skuerne kan blive arrangeret i et alternativt format.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle