Landbrugspolitikken ned på jorden

For næsten fire år siden indførte Danske Deltidslandmænd en ny trend i formidling af de opgaver som er vigtige for alle deltidslandmænd.

DD´s formandskab blev sendt ud i landet. Vi startede bilerne og kørte hvert forår landet tyndt. Vi havde hidkaldt deltidsfolk og andre med interesse for området til at mødes med os for at snakke deltidspolitik i øjenhøjde.

Det har helt sikkert været medvirkende til, at vi på meget kort tid har fået gennemført en række vigtige fremskridt for deltidsområdet. Ingen i Dansk Landbrugs top var efterhånden i tvivl om, at når der blev fremført deltidssynspunkter fra DD´s formandskab, så var det, fordi baglandet bakkede op.

Det har været en stor glæde for os at kunne stoppe opbakningen fra regionsmøderne i rygsækken, tage tilbage til Christiansborg og få tingene gennemført (det med Christiansborg er så i mellemtiden blevet os forbudt, men det gik jo rigtig godt, mens det stod på).

Siden har vi valgt den strategi at køre på deltidslandmændenes motorvej og derved sikret, at vi hele tiden har kunnet holde fuld fokus på, hvad der er vigtigt for denne gruppe og i øvrigt uden at konflikte med andre grupper.

Det har også bevirket et fremragende sammenhold på tværs af organisationerne - noget mange andre kunne lære rigtig meget af.

Vi vil ønske alle danske deltidslandmænd rigtig god vind fremover - takke for et fremragende samarbejde til alle vore samarbejdspartnere, og nu hvor deltidslandmændene også indtjeningsmæssigt er kommet godt med, ser det ikke så ringe ud endda ...

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle