Landbrugsudspil – L&F’s rolle før, under og efter

Kort før avisens deadline kom regeringens længe ventede landbrugsudspil.

På dagen for offentliggørelsen var L&F med formand Søren Søndergaard i spidsen efterspurgt hos medierne. Der var optræderne i TV Avisen, på TV2 News, i Berlingske og Politiken, i P1 Orientering, Avisen Danmark og meget mere . Budskaberne flugtede med den leder, du kan læse på side 2.

Viden til medlemmer

På lanceringsdagen fik medlemmerne nyhedsbrevet ”Nyt fra Landbrug & Fødevarer” med formandens umiddelbare holdning. På formandens Facebook-side kom meningerne som video. På Twitter bølgende debatten med L&F som afsender på mange budskaber.

I torsdags holdt L&F webinar om udspillet for medlemmerne. Her udlagde L&F-formand Søren Søndergaard og direktør Morten Boje Hviid rigets tilstand. Webinaret fokuserede på Landbrug & Fødevarers holdning, hvilke konsekvenser organisationen ser, og hvordan L&F arbejder med at påvirke forhandlingerne frem mod en aftale.

Massiv påvirkning

Både i månederne op til udspillet og i de hektiske dage omkring lanceringen var foreningerne, landsformandskredsen, bestyrelserne og virksomhederne tæt involveret i arbejdet, og informationsindsatsen var og forbliver massiv. Samtidig har arbejdet med at påvirke den politiske proces gennem kontakter på Christiansborg, ved PR-offensiver i medier og med en større kampagne været prioriteret allerhøjest de seneste måneder.

Nu gælder det en forhandlingsproces, der kommer til at vare i en god håndfuld uger. L&F arbejder massivt for at påvirke resultatet i en for landbruget spiselig retning.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle