Lemken viser ny sprøjte i populær størrelse

Med 4.000-6.000 liter i tanken rammer Orion 12 trailersprøjten et efterspurgt segment, mener Lemken, der har flere nyheder i ærmet.

Lemken introducerer en ny sprøjte på Agritechnica. Orion 12 får 4.000, 5.000 eller 6.000 liter i tanken, og den vil blive udstyret med aluminiumsbomme fra 24 til 39 meter.

Bommen folder i to eller tre sektioner, afhængigt af arbejdsbredden, og den er ophængt i et parallelogram sammen med en central aksel i midten af ophænget, som bommen kan pendulere i.

Lemken har i forvejen trailersprøjten Vega med alu-bom. Men den kan have visse udfordringer, erkender Lemken.

»På vores Vega-sprøjte folder bommen på en anden måde og i flere sektioner, fordi den står lodret bag ved sprøjten i transportstilling. Med Orion folder vi bommen i længderetningen og lægger den hen langs tanken, hvilket gør, at vi kan lave bommen mere enkel«, forklarer Peter Baumgärtner fra Lemken, der mærker stor efterspørgsel på sprøjter i segmentet 4.000-6.000 liter.

Ny terminal

Lemken viser en række nyheder på Agritechnica - heriblandt CCI 800 isobus-terminalen, som bliver ny lillebror til den større CCI 1200.

Terminalen klarer mange af de samme funktioner som den større CCI 1200, men kan eksempelvis kun vise et skærmbillede ad gangen - enten GPS eller Isobus-redskab.

Hal 11, stand A42.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle