L&F styrker sin juridiske afdeling

Advokat Pia Søgaard-Nielsen er headhuntet til jobbet som chef for KoncernJura i organisationens afdeling for KoncernØkonomi & Forretningsanalyse.

Pia Søgaard-Nielsen, som lige nu leder Videncentret for Landbrugs erhvervsjuridiske afdeling, udnævnes per 23. september til chef for Landbrug & Fødevarers afdeling, KoncernJura i KoncernØkonomi & Forretningsanalyse.

Det er en erfaren advokat, der skal håndtere koncernens juridiske og økonomiske interesser.

»Vi har headhuntet Pia til stillingen, da hun er respekteret som en fagligt stærk advokat, der forstår at begå sig politisk klogt både internt og eksternt og komme i mål med gode løsninger,« siger Lars Daugaard, CFO/koncernøkonomidirektør i Landbrug & Fødevarer.

Pia Søgaard-Nielsen er allerede nu blandt andet dybt involveret i et sagskompleks med NaturErhvervstyrelsen. Desuden skal hun rådgive om juridisk-strategiske forhold, identificere og forberede økonomiske problemstillinger i erhvervsudviklingsordningerne og varetage organisationens interesser blandt andet ved udbygningen af Agro Food Park.

Pia Søgaard-Nielsen får fortsat fast kontor på Videncentret i Skejby ved Århus men skal også komme til sekretariatet på Axelborg i København med jævne mellemrum.

lhaz

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle