L&F til folkemøde på Bornholm

Landbrug & Fødevarer møder op og debatterer politik, når der er folkemøde på Bornholm.

Toppen af dansk politik, erhvervsliv og medier stimler sammen til folkemøde på Bornholm 15. til 18. juni, og i den forbindelse giver Landbrug & Fødevarer smagsprøver, skarpe holdninger og indspark til debatten i centrum af begivenhederne.

"Landbrug & Fødevarer bakker fuldt op om folkemødets idé. Vi glæder os til at være en del af en historisk begivenhed, hvor der bliver lejlighed til at komme i dybden med mange af de emner og udfordringer, som Danmark står over for i de kommende år," siger kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer, Susanne Hegelund.

Vækst og eksport

Hun understreger, at L&F vil profilere sig både på de emner, hvor fødevareerhvervet har stærke interesser, men også på mere overordnet samfundsrelaterede emner som vækst og eksport.

"Fødevareerhvervet er om nogen forgrenet til alle dele af det danske samfund, og vi har derfor både en indsigt i de forhold, danskerne lever i, og en interesse i at påvirke samfundet i en retning, der giver mening for vores meget bredt funderede bagland," siger Susanne Hegelund.

Andre emner

Hun lover derfor, at Landbrug & Fødevarers telt vil åbne op for de åbenlyse debatter om klima, miljø og dyrevelfærd, som erhvervet naturligt har interesse i, men pointerer samtidig, at Landbrug & Fødevarer også kommer med indspark til debatter om efterløn, udenlandsk arbejdskraft, sundhed og en række af de øvrige samfundsrelaterede områder, der måtte komme på programmet i løbet af de fire dage.

Se mere om folkemødet på www.folkemodet.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle