LMO laver erfa-gruppe

Her kan man hente støtte hos hinanden.

Kriseramte landmænd er udsat for et enormt personligt pres. Det er en stor psykisk belastning, når kreditorerne banker på døren, og risikoen for en konkurs er overhængende.

Derfor har LMO med socialkonsulent Inger Kristensen i spidsen taget initiativ til at danne en erfagruppe for ligestillede. Det sker efter henvendelse fra et konkurstruet ægtepar.

Hun har flere års erfaring i at hjælpe landmænd, der gennemlever en krise enten af økonomiske, helbredsmæssige eller personlige årsager. Hun oplever, at rigtig mange har svært ved at tale om deres situation, hvis de står foran en truende konkurs og tvangsauktion.

En svær tid

»Det er en svær tid at gå igennem. De fleste har følt sig presset gennem længere tid og har svært ved at tale om det med andre - ofte også internt i familien. Ikke desto mindre er det meget vigtigt at få sat ord på de mange tanker, bekymringer, forventninger og spekulationer om fremtiden for derved at komme et lille skridt videre. Det er mit håb, at en erfagruppe vil kunne bidrage positivt til denne proces - med eller uden professionel støtte,« siger Inger Kristensen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle