Lokker med timepris og ingen udbetaling

HCP klar med langtids-udleje. Lille traktor med frontlæsser kan erhverves for 149 kr. pr. time. inkl. service. Men tilbuddet har en omkostning.

I en ny kampagne kaster HCP sig nu ud på leje-leasing-markedet.

F.eks. kan du få en helt ny 126 hk Deutz-Fahr traktor med frontlæsser for 149 kr. pr. time inkl. service, uden at der skal lægges en større sum ved indgåelsen eller afkræves en slutbetaling i den anden ende.

Der afregnes månedligt, og på årsplan tegner kunden sig for 750 timer ved denne pris, hvilket giver en årlig udgift på ca. 112.000 kr.

»For langt de fleste vil et køb være en billigere løsning. Men du tager også en risiko. Du fjerner en risiko, når du gør det sådan her. Efter aftalen spørger man kunden, om han vil købe traktoren, men han er ikke forpligtet til at købe den«, fortæller sælger Peter Holm.

Selv om service er indeholdt i aftalen, koster skader en selvrisiko. Man er dog ikke forpligtiget til at reparere hver enkelt lille skade hver gang, men kan få det gjort samlet, når traktoren afleveres til slut.

Hvad oplever I af interesse for det?

»Vi har lavet mange regnestykker, men vi har ikke sat den første underskrift endnu. Det er en kampagne, som vi skubber igang op til Agromek«, siger han.

Faktaboks

Aktuel kampagne

  • HCP udbyder nu traktorer i leje med faste timepriser ud fra aftalt årlig antal timer, f.eks. 750 timer. 
  • I pakken indgår finansiering og service. 
  • Der kræves ikke udbetaling.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle