Luksus-mikro-mejeri åbner i Tivoli

Løgismose skal bringe luksus til Tivoli, når Nimb åbner påny 1. maj.

Det snart 100 år gamle Nimb i Tivolis have har fået et ansigtsløft. Tidligere var Nimb kun en restaurant, men 1. maj åbner Nimb for besøgende, som kan opleve hotellet, Løgismose-butikken med eget mikromejeri, grillbaren, to restauranter, baren, vinkælderen og banqueten, hvor mødedeltagere kan nyde udsigten til verdens ældste rutsjebane. I Løgismoses mikromejeri kan gæsterne bl.a. følge produktionen af hytteost, smør og fløde.

Mejeriets mælk kommer fra Skåne Mejerier, da Løgismose har haft svært ved at skaffe 4.000 liter dansk, økologisk mælk, som dagligt skal bruges i mikromejeriet.

Dansk kød i Nimb

Løgismose har også sin egen grillbar med hotdogs, som primært er produceret af varer fra dansk landbrug. Pølserne er lavet helt fra bunden af den økologiske slagter Aalbæk Specialiteter og bliver bl.a. serveret med bløde løg stegt i andefedt og rosmarin, og remoulade rørt med Carl Johan-svampe.

Både i restauranterne Nimb og Herman vil gæsterne smage på kvalitetsmad, hvor Danish Crown vil være storleverandør af svinekødet.

Luksus i forskellige

prisklasser

»Nimb er ikke kun for overklassen, men for alle slags gæster som vil have god kvalitet. Derfor kan gæsterne få alt fra en hotdog til en 50'er til en luksussuite til 8.500 kroner,« forklarer Helena Thomsen, Nimbs administrerende direktør.

Nimb Hotel er dog for feinschmeckere, arabiske statsoverhoveder og landmænd med penge på kistebunden. De 13 luksussuiter er individuelt indrettede med pejse og toiletborde, som er lavet af sten fra Øland i Sverige.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle