Mølbro styrker indsatsen i Irland

Sliddelene fra Mølbro har et godt navn blandt landmændene i Irland, hvor de fremover skal distribueres via selskabet McHugh Components.

Sliddelsproducenten Mølbro A/S har indledt en ny alliance med McHugh Components i Irland. Selskabet skal fremover markedsføre og distribuere Mølbros produktprogram på hele det irske marked.

»Vi eksporterer en stor del af vores produktion, og Irland er et vigtigt marked for os. Den nye strategiske alliance med McHugh Components er en væsentlig styrkelse af samarbejdet med det irske selskab, som allerede har bestået i mange år,« fortæller direktør Per Møller fra Mølbro.

For at styrke båndene imellem McHugh Components og Mølbro har en mindre gruppe medarbejdere fra det irske selskab netop været på besøg hos den danske virksomhed.

»Mølbro’s produkter har allerede et godt navn i Irland, fordi de er kendt blandt vore landmænd for at være meget slidstærke,« siger en af de besøgende irere, Nigel Whyte.

McHugh Components distribuerer Mølbros produkter via 100 forhandlere over hele Irland. McHugh Components er en familieejet virksomhed med 50 ansatte og hjemsted i Dublin.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle