Nu skal græsprotein stå sin prøve i svinestalden - forsøg er gået i gang

I disse måneder undersøger en gruppe forskere fra Aarhus Universitet, om traditionelle proteinkilder som soja kan udskiftes med protein fra kløvergræs i økologiske grises foder. Her, to måneder inde i forsøget, er forskerne optimistiske, da grisene vokser og æder rigtig godt, og også har det godt.

Det grønne proteinpulver er resultatet af mange års forskning med dyrkning og håndtering af grøn biomasse og udvinding af protein fra græsset, der også indeholder en fiberfraktion, som kan bruges til kvæg eller biogas/ethanol.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.