Ny bog om dyrkning af grovfoder

Bliv opdateret på din viden om grovfoder i en ny bog fra Seges forlag, der netop er udgivet.

Teknikkerne til dyrkning af grovfoder udvikler sig hastigt. Med den nye bog ’Dyrkning af grovfoder’ kan du få inspiration til at lave de bedste resultater i marken med de nyeste dyrkningsteknikker.

Bogen indeholder alt, hvad der er værd at vide om grovfoderafgrøder, så alle, der beskæftiger sig med grovfoder, kan få del i de seneste landvindinger på området.

I Danmark er græs og majs de vigtigste foderafgrøder til kvæg. Derfor er bogens indhold også især relevant for landmænd med kvægbrug. Forfatterne behandler alle forhold omkring produktionen. Også nye dyrkningsteknologier som placering af gylle til majs og beslutnings-værktøjer som fortørringsprognosen og sortsvalg majs.

Orienteret mod praksis

Bogen er orienteret mod praksis og tager fat på emner som etablering og pasning, slæt, afgræsning, ensilering, ukrudtsbekæmpelse m.m. De særlige forhold i økologisk dyrkning er beskrevet i hvert kapitel. Der er også et kapitel om konservering og opbevaring af de mest almindelige afgrøder.

Roeproduktion til grovfoder er i dag ganske beskeden i Danmark. Men ny teknologi, nye sorter og brug til bioenergi betyder, at der er en spirende interesse for roer som supplement til græs og majs. Roer har nemlig et stort udbyttepotentiale og egner sig perfekt til det danske klima.

Bogen er også perfekt som opslagsbog i kraft af et omfattende stikordsregister.

Faktaboks

Bog om grovfoder

  • 204 sider.
  • Forfattere: Martin Mikkelsen, Torben Spanggaard Frandsen og Karsten Attermann Nielsen, alle Seges.
  • Pris: 369 kr. Udgives af Seges Forlag (netbutikken.seges.dk).

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.