Nye regler for brug af triazoler

Fund af triazoler i grundvandet har ført til, at der indføres nye krav og regler for brug af visse triazoler i bejdse- og svampemidler. En tidlig anvendelse tæller hårdest. Reglerne slår først fuldt igennem i sæson 2023.

Miljøstyrelsen oplyser, at de nuværende regler stadig vil være gældende i 2022, og at der er sat en frist for anvendelse og besiddelse af de produkter, som får nyt navn og registreringsnummer som følge af begrænsningerne. For dunke med gamle etiketter vil afviklingsfristen for salg i detailleddet være 30. april 2022. Afviklingsfristen for anvendelse og besiddelse er 31. december 2022. Der er således kun én sæson til at få produkterne brugt. Derfor skal man sørge for, at der ikke indkøbes mere, end der kan opbruges i sæson 2022. Læs mere på www.landbrugsInfo.dk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.