»Det er unødvendigt med så meget jern«

Iværksætteren Kristian Møller vil gerne fremme den enkle filosofi hos de unge landmænd.

Kristian Møllers tanker om enkelhed kommer ikke ud af den blå luft. Han har selv oplevet, hvor vanskeligt det kan være at få et landbrug til at løbe rundt. Og han har som tidligere viceforstander på Agroskolen i Hammerup set, hvor vanskeligt det er for unge mennesker at komme i gang, ofte fordi de sidder fast i en forestilling om, at der skal en meget stor maskinpark til.

»Det er slet ikke nødvendigt med så meget jern. Vi skal have den enkle filosofi tilbage igen. Vi ser jo, at mange forkøber sig. Vi må finde ud af, hvor lidt der egentlig skal til for at komme i gang i det små. Det vil jeg gerne være med til at fremme hos de unge«, siger Kristian Møller.

»Jeg tror ikke på de store skridt. Måske er du en 18-årig landmand, og måske kan du bare købe en håndfuld enkle maskiner og låne 20 hektar et sted. Så er du i gang, og så kan det udvikle sig derfra. Man skal ikke starte med at gå den komplicerede vej«, siger Kristian Møller, der er uddannet landmand, og som opgav drømmen om egen gård i 2002.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.