»Hvor meget bliver det brugt i praksis?«

Antallet af FarmBackup-profiler tegner ikke et reelt billede af, hvor meget markarbejde der udføres, mener chefrådgiver.

I princippet synes Flemming Hedegaard, chefrådgiver hos Byggeri & Teknik i Herning, at tiltag som FarmBackup eller lignende kan være en god idé. Men han tvivler også lidt på, hvor meget det bliver brugt i praksis.

»Min fornemmelse er nok, at mange har oprettet profiler og har deres maskiner tilmeldt, men at de reelt ikke har kørt for nogen. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om nogen«, siger Flemming Hedegaard.

Søren Knudsen, FarmBackup, tilbageviser til dels kritikken.

»Måske har Flemming Hedegaard primært snakket med landmænd, og han har selvfølgelig ret i, at ikke alle har fået noget ud af det, men det er ikke det overvejende billede. Især har maskinstationer stort held med at benytte siden. Vi har over 15.000 månedlige besøgende på FarmBackup, og via en tracking-funktion kan vi se, at der hver måned er 300, der efterspørger kontaktoplysninger på en udbyder i forbindelse med det ene eller det andet arbejde«, siger Søren Knudsen, der tilføjer, at mange også bruger FarmBackup til at holde sig orienteret om, hvad deres eksisterende samarbejdspartnere kan tilbyde af nye services og derfor ikke tæller med i statistikken, da de allerede har kontaktoplysningerne.

»Endelig er det en udfordring, at mange fra starten har troet, at FarmBackup blot var udlejning. Men 95 procent af maskinerne på FarmBackup kommer med en fører«, siger Søren Knudsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.