»Sørg for at få ekspert med i marken ved nykøb«
Plovimportør sender mand med i marken ved nykøb. Man bør få hjælp til indstillingen, mener både importør og maskinkonsulent.

Når vi sælger en plov til en forhandler, sender forhandleren en mand med ud til slutkunden og hjælper med at indstille ploven. Det er en service, man bør og skal gøre«, siger Christian Korsholm, da LandbrugsAvisen kontakter MI for at høre nærmere om indstilling af nye plove fra Kuhn.

Han forklarer, at det ofte er montører fra forhandlerne, der står for indstillingen. De er på kursus to gange årligt hos MI for at sikre, de har styr på indstillingerne.

»Hvis der er noget ekstraordinært galt, så kan vi selvfølgelig også sende vores egen specialist her fra MI ud i marken«.

»Tingene skal køre optimalt, og fra vores side er det ikke sjovt at sælge en plov til en landmand, som parkerer den i maskinhuset. Han eller hun køber jo ikke en Kuhn-plov igen«, understreger Christian Korsholm.

Skriv ekspert i kontrakt

Hos Maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST, er meldingen heller ikke til at tage fejl af.

»Køber du en plov til en kvart million, så bør der følge en mand med, som kan indstille ploven. Lav gerne handlen betinget af, at der kommer en ekspert ud i marken og fintrimmer ploven, når man er kommet i gang. På den måde sikrer man sig, at alt kører korrekt«.

»Selvom man har pløjet i 30 år, skal man ikke holde sig tilbage og føle sig flov over at få hjælp. For en ny plov kan opføre sig væsentligt anderledes og kræve andre indstilinger«, mener Christian Rabølle.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.