»Vi har kun set starten på AirSep«
Hos Grimme venter man sig mere af AirSep systemet. Fem har købt en bugseret Grimme Evo 290 AirSep til denne sæson.

Hos Grimme Skandinavien i Rødkærsbro glæder man sig over, at den nye bugserede kartoffeloptager med luftseparation er kommet rigtig godt fra start på det danske marked. Og samtidig er man ikke i tvivl om, at AirSep systemet vil få endnu større udbredelse.

»Vi har solgt fem af de bugserede Evo 290 AirSep til denne sæson, så nu kører der seks i Danmark. Det er faktisk mere, end vi havde regnet med. Kartoffelbranchen er jo i vækst«, siger salgschef hos Grimme, Per Rasmussen, der tilføjer, at man jo hidtil primært har set maskinerne i brug til fabrikskartofler til mel, men at der er andre muligheder i spil.

»Vi har prøvet med andre sorter kartofler med gode resultater. Vi er i det hele taget ved at forsøge os med Evo 290 AirSep i både forskellige kartoffelsorter og forskellige jordtyper, og det ser lovende ud. Og 290’eren har også vist sig at være eminent til frilagte løg i marken«, siger Per Rasmussen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.