»Vi skal være klar til stop for glyphosat«

Produktporteføljen skal kunne klare et forbud mod glyphosat, mener indehaver.

Højere udbytter er en af de største udfordringer i landbruget, men det handler ikke kun om at hæve udbytter - i hvert fald ikke, hvis det står til Philipp Horsch, en af de tre indehavere af Horsch.

»Vi skal også sørge for at øge det økonomiske output. Vejen mod målet er højere præcision, bedre kvalitet, mere effektivitet og fokus på miljøhensyn«.

»Sidstnævnte er vi ved at tænke ind i vores produktportefølje med Transformer, Cura og Liner«, fortæller han og fortsætter:

»Vi vil for eksempel være forberedt til et eventuelt forbud mod brugen af glyphosat«.

En fjerde nyhed, der kan komme med i paletten af mekanisk bekæmpelse, er Cultro TC. Det er et redskab med to valser udstyret med knive, som er i stand til for eksempel at pulverisere majsstub, raps eller efterafgrøder.

Cultro TC kommer i udgaver fra 3,0 til 12 meter, og såvel Cultro som de øvrige redskaber bliver vist på Agritechnica til november sammen med nye sprøjter, såmaskiner og nye terminaler, lover Horsch.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.