Ålö klar med nyt styresystem

Styresystemet, der er udviklet af Ålö selv, betyder, at gentagne læsseopgaver kan automatiseres, og der spares tid.

Svenske Ålö er aktuel med et egenudviklet nyt styresystem til producentens Quicke frontlæssere. Quicke Control Systems nye styresystem effektiviserer frontlæsserarbejdet.

»Når en kunde vælger kombinationen med det elektroniske joystick QE-command og Q-companion får han noget ganske unikt på markedet. Med dette kan gentagne læsseropgaver automatiseres, og der kan sættes individuelle redskabsindstillinger, hvilket effektiviserer arbejdet og sparer tid«, lyder det fra Fredrik Haldammen, produktchef fra Ålö.

QE-command er det nye elektriske joystick, som giver kontrol over alle læsserfunktioner. Og når det kombineres med styresystemet Q-companion er det, at man angiveligt opnår smartere og tidsbesparende arbejdsgange.

Det er netop kombinationen af QE-command med Q-companion, som giver automatisering af bevægelser og gentagne opgaver, hvilket sparer tid. Man får også bl.a. ’soft end stop’ på løftefunktion og begrænsning af bevægelsesområde for hvert valgt redskab. Der er også en vippe-kontakt til betjening af 3. funktion, smart skovl-rystefunktion og dertil valgbare køretilstande og programmerbare joystick-knapper.

»Det er klar til levering i begyndelsen af næste år. Overgangen til de nye ventilsystemer vil ske løbende i de første måneder af 2021«, siger Peter Nielsen fra Ålö Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.