Årets traktor 2018 skal findes på Agritechnica
Fem finalister dyster i flere kategorier om prestigefyldte titler.

Agritechnica er omdrejningspunkt for en af de mest prestigefyldte titler blandt traktorproducenterne. Mens der findes en række konkurrencer på området - eksempelvis Machine of The Year - så er der ingen, der slår Tractor of The Year-konkurrencen.

Den er, i stærk kontrast til for eksempel Machine of The Year, nemlig den eneste af slagsen, hvor en jury af journalister rejser rundt og bedømmer finalisterne ud fra en række kriterier i et pointsystem.

I år er ingen undtagelse. Fem finalister er med i "konge-klassen", som er for landbrugstraktorer i den lidt større ende: Claas Arion 660, Case IH Quadtrac 540 CVX, John Deere 6250R, New Holland T6.175 Dynamic Command og Valtra T254 Versu SmartTouch.

Best of Utillity er klassen, der rummer traktorer på fire cylindre med mindst 70 heste og en maksimal tilladt totalvægt på 8.900 kg. Her dyster New Holland T4.75S, Valtra A114, McCormick X6, John Deere 5125R og MF5709 mod hinanden.

Tractor of The Year 2018 kåres søndag 12. november, hvor også Best of Specialized og Best Design bliver præsenteret.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.