23-årig til kamp mod stenene

I nyt TraktorTech går vi bag om historien på en usædvanlig 23-årig iværksætter.

På to år har den 23-årige iværksætter Søren Vestergaard Kristensen solgt 100 eksemplarer af stensamleren Stoneless. Næste år skal salget fordobles, forklarer han i det nye TraktorTech.

Historien helt kort.

I barndommen blev Søren sat til at samle en masse sten - og undervejs har han spekuleret i, om det ikke kunne gøres lidt lettere.

Idéudviklingen blev til en ATV-drevet stensamler og firmaet Stoneless. Læs om den driftige iværksætter og hans mors rolle i udviklingen af firmaet i det nye magasin.

Her kan du også læse om en ganske unik bugseret John Deere-mejetærsker, der for første gang i mange år kom ud at høste på danske marker i denne høst.

Du kan også læse en stor test af frontlæssere, komme bagom, hvordan det egentlig er gået med Agritechnicas største stjerner siden seneste udstilling, se en sjælden Claas-traktor klare bomuldsmarkerne i Turkmenistan - og meget, meget mere - f.eks. listen over de største milepæle i mejetærskerens historie.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.