3.000 timers garanti på sliddele i ny snitter

John Deere opgraderer sin finsnitter med ny sensor, større skærm og garanti på DuraLine sliddele.

Den er allerede blevet demonstreret i den danske majs. Men reelt set får den officielt premiere på Agritechnica.

John Deere står klar med en opdateret version af koncernens 8000-serie finsnittere. Det betyder bl.a. en snitter, som nu kan fylde vognene via Active Fill Control-systemet, selvom de kører bag ved snitteren. For eksempel, når man lukker nye stykker op.

Du vil fremover også kunne vælge mellem en 10 tommer GS3 2630 terminal monteret direkte på sædets armlæn eller den mindre syv tommer CommandCenter skærm, som er standard.

Fem års garanti

John Deere introducerede i 2009 de såkaldte DuraLine sliddele til sine finsnittere. Ifølge John Deere har man nu så meget erfaring med delene, at koncernen giver en garanti på 3.000 timer eller fem års holdbarhed på alle nye snittere, der sælges fra 2018 med en af de tre DuraLine-pakker Basic, Premium eller Ultimate.

Den gamle NIR-sensor har Deere & Co. kylet ud og erstattet med en langt kraftigere på 8000-serien anno 2018.

»For det første kræver den langt mindre vedligehold, og for det andet kan den lagre langt flere data, op til 2 gigabyte. Til sammenligning kunne vores tidligere modeller lagre 32 megabyte«, fortæller Ian Grey fra John Deere.

Faktaboks

8000-serien anno 2018

  • Garanti på DuraLine sliddele på 3.000 timer el. 5 år 
  • Ny NIR-sensor, der måler mere og kan bruges i græs, majs og gylle
  • Forbedret auto-fylde-funktion
  • GS3 2630 terminal i armlæn

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.