8S-serie afslører ny æra for Massey: Nyt design og nye transmissioner
Komforten får et ordentligt hak opad i fire helt nye modeller, der afløser den nuværende MF 7700-serie.

Med sin nye traktor sætter Massey Ferguson for alvor en ny kurs for det hæderkronede traktormærke.

Designet er nyt, bagasklen er ny, kabinen er ny, betjeningen er ny, interiøret er nyt, ja selv transmissionen skiller sig ud i to helt nye udgaver.

Meget kortere kan man næsten ikke omtale den nye MF 8S-serie, der blev præsenteret i sidste uge.

Med fire modeller fra 205 til 265 hestekræfter ved maksimal effekt (225-285 hk maks. inkl. boost) bliver 8S afløseren for de fire største modeller i MF7700 S-serien, og det skal gå meget galt, hvis ikke de resterende mindre 7700-modeller ryger ud inden længe. 8S er nemlig starten på en ny æra for Massey Ferguson, fortæller Thierry Lhotte, øverste chef hos Massey Ferguson.

»Denne traktor er kun begyndelsen. Og det kommer til at gå stærkt, meget stærkt. Det bliver en helt ny æra for Massey Ferguson«, lover Thierry Lhotte med hentydning til lancering af flere modeller på markedet fremover.

Skruer ned for støjen

En af de markante ændringer ligger i den nye kabine. De seks stolper er væk til fordel for kun fire af slagsen, og Massey Ferguson har adskilt motor og kabine med hele 24 centimeter.

Det er bl.a. gjort for at give mindre støj og vibrationer i kabinen. Selv lover Massey et lydniveau på 68 dB(A).

Betjeningsmæssigt skrues der op for komforten. Armlænet er væsentligt bredere og med samtlige funktioner placeret her, hvis du vælger Exclusive-varianten, der er top-modellen målt på udstyr.

»I forhold til tidligere går vi fra tre til to udstyrsvarianter: Efficient og Exclusive. Og de to kommer til at adskille sig mere fra hinanden, end hvad vi er vant til«, forklarer Bo Moisen, produktchef for traktorer hos Agco Danmark, den danske importør af Massey Ferguson.

Vælger man Exclusive er der bl.a. LED lyspakke som standard.

Det samme gælder det store dellæder sæde, stort armlænskonsol, Datatronic 5 terminal, stor hydraulikpakke og MF Guide Ready.

Kørehåndtaget bliver ændret og får bl.a. et lille microjoystick, så man kan betjene frontlæsseren direkte fra kørehåndtaget, hvis man ønsker det.

Kørehåndtaget går igen på alle fire modeller uafhængigt af udstyr og transmission. Sidstnævnte bliver en helt nyudviklet Dyna-7 transmission i kombination med den lige så nye dobbeltkoblingstransmission Dyna E-Power.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.