Bliver han verdens bedste?

Hvordan ser du på dine vinder-chancer ugen før, det går løs?

»Det kan blive lige så godt som for alle de andre. Det kan gå begge veje. Vi fik at vide, hvem sponsoraftalerne er med for få uger siden. Det har været begrænset, hvad jeg kunne forberede mig på. Det er Volvo og Cummins. Jeg har været nede hos Volvo og gå lidt maskiner igennem«.

Er det meget forskelligt ift. New Holland, som du er vant til ’hjemme’ på arbejdet hos J. Hundahl?

»Hydraulik og el fungerer på samme måde. Men fejlsøgningsprogrammer fungerer lidt forskelligt, så det er en forskel«.

Hvad har du trænet mest på her på det sidste?

»Jeg har egentlig holdt fri i denne uge og haft travlt på arbejdet hen over sommeren, hvor jeg har haft mange forskellige opgaver og en del fejlsøning. Det har også været fin forberedelse og er noget, som jeg kan tage med mig til Rusland«.

Hvad er dine forcer som landbrugsmaskinmekaniker?

»Jeg synes, at hydraulik, el og vedligehold af motorer er spændende. Men det kan også være, at det er entreprenørmaskiner, der står og venter på mig derovre, hvor jeg kommer lidt mere på udebane«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.