Blot 20 år og med egen forretning
To 20 og 21-årige landbrugsmaskinmekanikere overtager maskinforretning syd for Aalborg.

Det bliver med en ung besætning, at der fremover bliver traktorforhandling og reparation af landbrugsmaskiner og smedearbejde i Aarestrup mellem Aars og Støvring.

På grund af sygdom har den hidtidige ejer Laurits Søndergaard solgt Aarestrup Traktor ApS til 21-årige Per Christensen og 20-årige Daniel Nørhave.

Per Christensen er uddannet landbrugsmaskinmekaniker hos nærtliggende Sumas i Suldrup, mens Daniel Nørhave stadig er under samme sted. Sideløbende med arbejdet hos Sumas har de i et års tid startet en forretning op, hvor de bl.a. har udviklet en kost, der kan bruges under minkbure. Derudover har de lavet en masse forefaldende reparationer og udviklingsarbejde. Derfor skræmmer det dem heller ikke for alvor at kaste sig ud i at drive egen forretning trods alderen.

»Jeg ved ikke, om det er tidligt. Jeg vil sige målrettet. Nu var der en god mulighed for at overtage en sund virksomhed i drift«, siger Per Christensen og forklarer, at de har gået og ledt efter bedre rammer til deres aktiviteter.

»Så fik vi buddet om at overtage Aarestrup Traktor Center og syntes, at det kunne være meget spændende. Vi har fået rigtig stor opbakning af både tidligere ejer Laurits Søndergaard og hans børn«, siger han.

Makkerparret har aftalt med HCP, at de kører forhandling af Zetor-traktorer videre og tilføjer Pronar til programmet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.