Brasserne kan heller ikke få folk

AgroIntelli har haft travlt med at fortælle om markrobotten Robotti, og særlig én årsag driver opmærksomheden.

Blandt mange features er der én ting, der overskygger alt andet ved mark-robotten Robotti fra AgroIntelli.

Den er førerløs.

For to år siden blev den introduceret på Agritechnica - men det med billeder og video af konceptet. Siden er den søsat i markedet og videre udviklet til en robot, der netop nu udvikles til ny sæson med op til 150 hk.

Ifølge salgsdirektør Henrik Lynge Jacobsen, er der en dagsorden, som gør ham optimistisk for, at den kan få sit gennembrud i det kommende år.

»Vi møder folk fra Brasilien, Nordamerika, Kina og her i Europa, der kommer forbi og siger, at de ikke kan finde medarbejdere. Jeg har haft en håndfuld farmere med mange tusind hektar fra Brasilien. De mangler dem simpelthen. Det rykker altså for de her mark-robotter. Der er sket et markant skred i bevidstheden i forhold til for to år siden«, siger han og fortæller, at »gamle« teknologier som dieselmotor og trepunkts-lift gør konceptet spiseligt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.