Dal-Bo stiller med effektivt materiel
Dal-Bo har adskilligt nyt på plakaten under Agritechnica.

Mest synlig på Dal-Bo-standen på Agritechnica bliver MegaRoll, der med sine 24,3 m arbejdsbredde har en åbenlys kapacitet. Den blev udstillet som prototype for to år siden for at vurdere interessen og er nu klar i en lettere version med totalvægt på godt 21 ton.

Lige så vigtig er knivtromlen MaxiCut 920, der kan udrustes med en ekstra sektion med bølgediske. Den er ekstremt velegnet til at knuse/neddele stub og stænglerne fra kraftige afgrøder som raps, majs og solsikker.

Til systemtromlen MaxiRoll har Dal-Bo udviklet to nye redskaber, så der nu er otte redskaber til montage foran tromlen. De nye er en trebullet harve til let stubbearbejdning med fuld gennemskæring samt en tre bullet strigle til falsk såbed.

Dal-Bo har videreudviklet TriMax stubharven, så den til sæson 2018 tilbydes i en bugseret version op til 6,3 m med 3D-udløser, så harvetænderne ikke skades ved påkørsel af jordfaste sten. Arbejdsdybden er ned til 30 cm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.