Danmark slår over sin vægtklasse
Flere danske udstillere er på plads i Hannover – og ”danske-invasionen” forventes også at sprede sig blandt publikum.

I slår over jeres vægtklasse.

Sådan lød det altid, når Obama mødte en statsleder fra et lille land som Danmark.

Når det gælder Agritechnica, er der noget om sagen. Danmark er nemlig den nation, der har 11. flest udstillere blandt årets mange tusind udstillere i Hannover.

Med 54 udstillere plus det løse, som er med på andre stande, er tallet vokset med små 10 procent siden sidst, og hos Agritechnica er forventningen også, at der kommer endnu flere gæster rullende ind fra Danmark i år.

»Vi har oplevet, at vi har fået besøg af flere og flere danske landmænd i løbet af de sidste gange. Og i takt med, at kendskabet til Agritechnica bliver større, så er det logisk, at vi kan tiltrække endnu flere besøgende fra Danmark«, lyder det fra international kommunikationsmanager hos Agritechnica Malene Colong.

Flest.. ja, tyskere

På udstillersiden fylder tyskerne naturligvis mest – det er bl.a. nogle af de lokale mastodonter som Claas, der har enorme udstillingsstande. Men tyskerne har faktisk under halvdelen af standene – alene de italienske udstillere er så mange, at de næsten ville fylde Agromek, ligesom hollænderne også er rigt repræsenteret. Danmark stiller i år for første gang med sin egen pavillon og er det nordiske land med flest udstillere. Faktisk har Sverige kun halvdelen, mens finnerne er dem, som puster os mest i nakken.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.