Danskerne får dem først

Hvorfor skal man egentlig købe en vejrstation, når DMI og andre laver gode vejrprognoser og målinger?

»Vi plejer at sige, at DMI er gode til byvejr, og vi er gode til markvejr. Med en vejrstation får du rå data lige fra din mark i rigtig markhøjde, mens nærmeste DMI-målestation kan være et stykke væk. Det erfarede mange rigtig i 2017, hvor bygerne faldt meget lokalt fra mark til mark«.

I kommer til at have 1.000 vejrstationer ude hos danske landmænd her i foråret. Kommer I også til at udbrede vejrstationerne i udlandet?

»I første omgang koncentrerer vi os om at udbrede dem hos danske landmænd, som har hjulpet os med at udvikle dem. Vores vejrstation er første generation, men bag det produkt har vi udviklet vejrstationen fire gange efter landmændenes indspark. Derfor skal danske landmænd også have dem først. Men vi prøver den nu også af i Sverige og Finland for at se, hvordan den klarer sig dér, og så må vi se«.

Hvor mange forventer I så at producere til næste levering i efteråret?

»Det ved vi ikke endnu. Vi må se, hvor stor efterspørgslen er, og så får vi produceret vejrstationer efter det«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.