Den nye dobbelt-direktør

Hvorfor dropper du at være selvstændig med Kolding Maskinforretning til fordel for at blive ansat som direktør i Danish Agro Machinery?

»Det var mig selv, der tog kontakt, fordi jeg tror på, at det er den rigtige vej i branchen, som Danish Agro Machinery driver, og det set-up vil jeg gerne være en del af. Jeg har været med til at bygge Kolding Maskinforretning op siden 2012. Nu var det tid til næste skridt«.

Havde du mistet troen på den selvstændige maskinhandler?

»Nej, den er der helt sikkert plads til. Men hvad skulle være næste skridt for Kolding Maskinforretning? Skulle vi ud og købe andre op eller tage nye produkter ind? Det her var en af vejene, og så handler det for mig ikke om, hvad der står på mit visitkort. For mig handler det om at være med til at skabe noget, og det skal jeg nu være med til et nyt sted«.

Og så får du lidt mere at gabe over, når du også skal være direktør for Traktor & Høstspecialisten?

»Ja i den grad. Jeg er super ydmyg over for opgaven. Allan er om nogen en, som man ser op til i branchen. Det gør dog opgaven lettere, at jeg kender deres leverandører og dermed jargonen i forhold til dem«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.