Deutz-Fahr får plads til meget på ganske lidt
Der gemmer sig forakselaffjedring, CVT-transmission og op til otte hydrauliske udtag på Deutz-Fahr 5DS.

Deutz-Fahrs nyeste skud på stammen af kompakttraktorer er 5DS. Serien består af fem modeller fra 88 til 113 hestekræfter, og du kan vælge mellem både tre- og firecylindrede motorer afhængig af model. Fælles for alle traktorerne er en bredde på 1,36 meter.

Høj på komfort

Traktorerne er små rent fysisk, men kører ofte mange timer. Derfor har Deutz-Fahr haft komforten højt på listen over ønsker til 5DS.

Serien har bl.a. Same Deutz-Fahrs unikke forakselaffjedring, og den har også en egenudviklet trinløs CVT-transmission med to hastighedsområder. Den giver dig lov til at køre 40 kilometer i timen ved 1.650 omdrejninger.

Der gemmer sig op til otte hydrauliske udtag på 5DS. Og så er der gjort temmelig meget ud af betjeningen i kabinen på 5eren. Traktoren har trods sin bredde sit eget armlænskonsol med et stort kørehåndtag og el-betjent hydraulik og pto.

På armlænet kan du også aktivere autostyring, sætte cruisehastigheder og andre gode funktioner lånt fra de større landbrugstraktorer.

Kristian Dalum, produktchef hos HCP, den danske importør af Deutz-Fahr, opfordrer interesserede til at henvende sig til forhandlere eller direkte til importøren og få en demonstration inden køb af ny traktor.

»Vi ser desværre ofte, at udbudsmateriale fra eksempelvis kommunerne er skrevet til ét traktormærke og model«.

Faktaboks

Nye Deutz-Fahr serie

  • Deutz-Fahr Agrotron 5000 DS TTV.
  • Fra 88 til 113 hk.
  • Trinløs transmission. 
  • 8 DV el-ventiler.
  • Velegnet til f.eks. have/park-segmentet. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.