Engelsk udstilling aflyst på falderebet

Alt var så godt som klart til den store maskinudstilling Lamma Show 11.-12. januar i Storbritannien. Men nu bliver det først til maj, at de forventede 40.000 gæster og 600 udstillere kan mødes.

Arrangørerne har trukket stikket og udsat messen med henvisning til omikronvariantens fremmarch på de britiske øer og de usikkerheder, som det giver omkring restriktioner.

Få dage før aflysningen meddelte en af de største udstillere, New Holland, at man trak sig for denne omgang af hensyn til medarbejdere og tilskueres sikkerhed.

Arrangøren har en vis rutine i at skubbe begivenhederne. Sidste år skete præcis den samme udskydelse, da man også flyttede terminen fra januar til maj under sidste vinters coronabølge.

Lamma er heller ikke den eneste udstilling, som aktuelt har trukket i håndbremsen. I Tyskland meddelte DLG i sidste uge, at man dropper næste Agritechnica i slutningen af februar og venter til efteråret 2023 med næste messe. I denne uge har Nutrifair også aflyst deres fysiske landbrugsudstilling i januar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.