Et rullende kontor: Sæt det op, som du vil
Programmérbare knapper og ny Android-baseret terminal giver ny Magnum et stort løft.

Det bliver lidt lettere at overskue betjeningen i den nye Magnum. Men der bliver også langt større mulighed for at tilpasse betjeningen lige efter chaufførens hoved. Det nye armlæn byder nemlig på en række knapper, hvor du nærmest uden begrænsninger kan diktere, hvad de skal gøre. De normale funktioner er en selvfølgelighed, men hvis du for eksempel vil have kameraet til at poppe op på terminalen, eller skrue op eller ned for radioen, ja så vælger du bare de knapper på armlæn eller kørehåndtag, du ønsker.

»Vi har forsøgt at gøre det så simpelt som muligt, men samtidig gøre arbejdspladsen fleksibel for chaufføren«, fortæller Brad Lukac fra Case IH.

Den nye AFS 1200 Pro terminal skal også hjælpe med dette. Terminalen er Android-baseret, og man kan derfor swipe og zoome ind og ud på nøjagtig samme vis som på gængse smartphones.

Brugerinterfacet har også ændret sig i terminalen. Nu er de mange hovedmenuer afløst af et lidt mere enkelt design, men hvor Case IH fortsat holder fast i de forskellige Run-screens.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.