Firecylindret MF matcher storebror med ny opdatering

MF 6700-serien får i sin opdaterede udgave plads til større baghjul og den nye Datatronic 5 terminal.

Massey Fergusons firecylindrede arbejdshest, MF 6700-serien, får her i begyndelsen af det nye årti en række opdateringer. Det er især værd at ligge mærke til to af dem.

For det første kan de nye modeller udstyres med 42 tommer baghjul med 650/60 R42 dæk, hvilket har været et ønske fra mange kunder. For det andet skiftes den pensionsmodne Datatronic 4 terminal ud med den nye Datatronic 5, der er lysår længere fremme rent teknologisk.

Med skiftet kommer MF 6700, nu med tilnavnet S, til at ligne de mindste modeller i den større MF 7700-serie, som allerede sidste år blev delvist opgraderet.

Bedre udsyn

På de fem MF 6700-modeller fortsætter Massey Ferguson med sine tre forskellige udstyrs- varianter: Essential, Efficient og Exclusive. Datatronic 5 bliver standard på Exclusive og ekstraudstyr på Efficient.

Fælles for alle modeller og varianter er, at chaufføren på dem får lidt bedre udsyn.

»Modellerne overholder Stage V-kravene, og i den forbindelse er de forskellige katalysatorer rykket væk fra selve udstødningsrøret ned under kabinen i højre side. Derfor er udstødningsrøret blevet væsentlig tyndere, og det tager ikke så meget udsyn fremad«, fortæller Bo Moisen, produktspecialist for Massey Ferguson, Agco Danmark.

Fri for at justere ventiler

»Motormæssigt får de opdaterede modeller også hydrauliske ventilløftere. Det betyder, at man ikke længere skal have justeret ventiler på traktoren fra tid til anden«, tilføjer Bo Moisen.

Faktaboks

MF 6700 S:

  • Består af fem modeller med 135-180 hk. v. max. eff. (150-200 inkl. boost).
  • Alle modeller fås med enten Dyna-6 semipower eller Dyna-VT trinløs transmission.
  • 4 cyl. motor i alle modeller. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.