Fra næste år kan traktorer vinde priser for bæredygtighed

Komiteen bag Tractor of The Year vil fra næste år lancere en ny pris, hvor bæredygtighed spiller nøglerolle.

Sikkerhed, komfort, teknologi og effektivitet. Det er nogle af nøgleordene bag en ny pris, som komiteen bag Tractor of The Year-konkurrencen har planer om at lancere næste år. Prisen vil komme i tillæg til de nuværende af slagsen, der uddeles hvert år på henholdsvis Agritechnica-udstillingen og Eima Show i Italien.

»Det er vigtigt at understrege, at det ikke bliver en pris til den mest grønne traktor, som kører 100 pct. på el eller biogas. Prisen gives for bæredygtighed, hvor nye teknologier og højere effektivitet bliver nogle af parametrene,« fortæller Fabio Zammeretti, præsident for Tractor of The Year.

Præsidenten afslørede planerne om den nye pris i forbindelse med Tractor of The Year 2019 på Eima. Her afslørede han også, at den nuværende designpris måske falder ud til fordel for den nye Sustainable TOTY (Tractor Of The Year).

Designprisen er en ud af i alt fire priser, som også tæller Tractor of The Year, Best of Utility og Best of Specialized.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.