Franske Agrisem har fået nyt hjem i Danmark

FMR Maskiner har udvidet porteføljen med endnu et fransk mærke, Agrisem.

FMR Maskiner på Falster, som i forvejen importerer forskellige mærker som Holmer, Geringhoff, Mzuri og Sly, har fået endnu et fransk mærke på plakaten, nemlig Agrisem.

»Vi fik Agrisem lidt ved en til- fældighed. Vi er selvfølgelig altid på udkig efter nye mulig- heder, men denne chance havde vi faktisk ikke set komme. Lige før Agritechnica 2019 havde Agrisem nemlig købt Sly, som vi allerede importerede, og derfor blev vi tilbudt, om vi også kunne have lyst til at gå i ’krig’ med Agrisem-produkterne, siger Anders Højte, som til dagligt står for importdelen af FMR.

»Efter Agritechnica stod vi så med dette nye mærke, som er af en god kvalitet, og som man helt bestemt godt kan sælge i Danmark og til en pris, der som regel er et sted mellem 10-30 procent billigere end andre mærker, som vi normalt sammenligner med«, siger Anders Højte, der tilføjer, at der allerede er afsat en del Agrisem til danske landmænd.

Agrisem har i Danmark hidtil været kendt for at sælge grubbere og nogle få andre redskaber.

»Nu har vi gjort en del for at komme frem med tallerken-harver, strigler, fronttanke osv. og det har indtil videre været en succes«, siger Anders Højte og tilføjer, at den franske producent af såmaskiner, Sly, er kommet styrket ud af omstruktureringen. Sly var før en mindre producent, som kun var fokuseret på strip-till og no-till maskiner.

Det er planen, at Agrisem sælges gennem forhandlere, som man nu er på udkig efter.

Faktaboks

FMR

  • Maskinforretning i Nykøbing Falster.
  • Forhandler en række kendte redskabsmærker som Lemken, Mzuri, Sly, Holmer, JCB, Geringhoff og senest Agrisem.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.