Friske traktornyheder fra Hannover

Flere af traktorerne på Agritechnica har du måske allerede læst om før udstillingen. Men der er også en håndfuld dugfriske nyheder fra udstillingen.

Dette Agritechnica byder på større og mindre nyheder på traktorsiden. Og nogle af dem har du givetvis hørt lidt om, allerede inden dørene åbnede til den tyske messe. Det skyldes i høj grad, at der 1. januar 2018 kommer en række nye sikkerhedskrav på traktorerne - den såkaldte EU Mother Regulation 167/2013.

Blandt andet skal alle traktorer herefter udstyres med et to-kreds bremsesystem, og der er krav om, at du som chauffør skal kunne aktivere håndbremsen mekanisk.

Men også krav om vidvinkel-spejle, og at du ikke kan tænde arbejdslys, mens du samtidig har kørelys på, bliver en del af kravene.

Derfor benytter producenterne samtidig lejligheden til at opgradere i større eller mindre grad. Og her på siden får du et lille udpluk af de seneste nyheder til sæsonen 2018 på traktorsiden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.