Frontmonteret pickup rive fra Kuhn

Den franske producent Kuhn gør nu Merge Maxx serien komplet med en ny frontmonteret pickup rive.

Kuhns serie af Merge Maxx pickup river bliver nu udvidet og gjort komplet med den frontmonterede Merge Maxx 440F, der er designet til at producere foder med lavest muligt indhold af sand og urenheder.

Merge Maxx 440F er ifølge producenten velegnet til forskellige typer behov. Den kan arbejde alene eller i kombination med de bagmonterede Merge Maxx 760, 950 eller 1090 modeller og også i kombination med GA rotorriverne.

Fleksibel

Merge Maxx 440F pickup rivens to bånd er ca. en meter brede og optimerer transporten af afgrøden til et sideskår. Justering af båndet foregår centralt og uden brug af værktøj. Den tre meter brede pickup og et skår på ca. 1,4 meter giver maskinen fleksibilitet.

- Afgrøden kan leveres på en eller to sider. På den måde kan chaufføren selv bestemme, hvad der er mest optimalt i forhold til afgrøden og det efterfølgende køretøj. Pickup riven er også en god løsning til at vende store skår, så de tørrer hurtigere, siger produktchef hos MI, Maskinhandler Indkøbsringen, Robert Vemmelund.

Når afgrøden kan leveres til begge sider, bliver centerskåret ifølge producenten ensartet i form og tæthed, uanset hvilken bagmonteret maskine der bruges.

- Pick-uppens størrelse, skårrullen og skårbøjlen optimerer opsamling af afgrøden. Alt efter afgrødemængden på marken tilpasser skårrullen og skårbøjlen selv op/ned positionen for at sikre det bedste flow over på båndene, hvorefter afgrøden afleveres i ensartede, luftige skår, der passer til det efterfølgende redskab, lyder det fra Kuhn.

Følger terrænet

Via et kugleled kan terrænets ujævnheder følges plus/minus 10 procent. For at sikre stabilitet ved vending på forageren samt under transport låses pendulophænget automatisk, når maskinen hæves. Den hydrauliske affjedring beskytter græssets vækstzone og sørger ifølge Kuhn for, at der ikke kommer urenheder i foderet.

To store roterende slæbesko forhindrer maskinen i at skrabe over jorden, så græssets stub ikke beskadiges, når der drejes. Slæbeskoene kan tilpasses forskellige forhold som snithøjde, fodertype og afgrødemængde.

Fra traktorens kabine kan chaufføren justere og tilpasse arbejdspositionen, båndets hastighed og skårets placering.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.