Fugtighedsmåler får nye funktioner
Maskinhandler Indkøbsringen og Supertech Agroline er klar med en ny digital korntester med kværn, GPS og app-løsning til datahåndtering.

Fugtighedsmåleren C-Pro fra Supertech Agroline er den nyeste generation af digitale korntestere og kommer med indbygget kværn, som giver markedets sikreste måling af vandindholdet i korn og frø.

Korntesteren giver optimale muligheder for at holde styr på dine prøver fra forskellige områder i marken via bluetooth og logning af GPS-placeringen for hver enkelt måling.

Med den tilhørende app er der altid adgang til tidligere målinger, så der ikke længere skal holdes styr på papirlapper og gamle notater.

C-Pro er en digital korntester i lommeformat, der kombinerer ny teknologi med den velkendte metode, hvor kornet eller frøet kværnes og komprimeres i en enkel manøvre.

Dette sikrer avanceret og sikker måling af prøvens vandindhold og leverer ensartede resultater.

App giver flere fordele

Den tilhørende app giver mulighed for at få GPS-placering, tidsstempler, notater og billeder tilknyttet hver måling, så det er let at holde styr på din målehistorik.

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) og Supertech Agroline har et mangeårigt samarbejde bag sig. Hos MI finder man korntestere med og uden kværn, fugtighedsmålere og temperaturspyd i sortimentet. Supertech Agroline har over 25 års erfaring bag sig. Den nye C-Pro kan leveres til denne høst via maskinforretningerne i MI-fællesskabet.

Faktaboks

Supertech Agroline

  • Supertech Agroline er et dansk familieejet firma med 25 års erfaring i teknologi til temperatur- og fugtighedsmåleudstyr til korn, frø, hø, halm, ensilage, savsmuld, træpiller og biobrændstoffer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.