Grøn festival med masser af maskiner
Græsland ´18 byder på stor faglighed, og flere maskiner får Danmarkspremiere på arealerne ved Frederiks i Midtjylland.

Fire år er gået, siden Elmegaarden ved Frederiks i Midtjylland sidst lagde arealer til Græsland, og siden da er der både høstet ny viden, og nye maskiner er kommet til. Og både fagligheden og de nye maskiner, hvoriblandt der er flere premierer, kan opleves på Græsland 2018 onsdag i næste uge, den 6. juni.

Som i 2014 er scenen også denne gang en 50 hektar stor kløvergræsmark i Midtjylland. Bag arrangementet står DM&E (Danske Maskinstationer & Entreprenører), frøfirmaet DLF samt ejeren af Elmegaarden i Frederiks, Lars Kristensen. I 2014 tiltrak dette græsstævne et sted mellem 3.000 og 4.000 besøgende.

»Vi håber på at nå nogenlunde samme besøgstal som i 2014, måske mere. Maskinleverandørerne har vist sig meget interesserede i at deltage«, siger agrokonsulent i DM&E, Henning Sjørslev Lyngvig, der tilføjer, at udstillingsarealet fokuserer på alle maskiner til dyrkning af kløvergræs og maskiner i høstfasen i den kørende demonstration.

»Der bliver demonstreret 75 kørende maskiner fra mere end 60 udstillere«, siger Henning Sjørslev Lyngvig.

Under arrangementet, der foregår 6. juni fra kl. 10 til 20 vil maskinerne blive demonstreret to gange, én gang om formiddagen og én gang om eftermiddagen.

Til at holde åbningstalen har arrangørerne entreret med Christian Lund, formand for de danske kvægproducenter.

Faktaboks

Græsland ’18

  • På Elmegaarden, Benslehøjvej 1, Frederiks, 7470 Karup J.
  • Arrangeret af DM&E, frøfirmaet DLF og Lars Kristensen, Elmegaarden.
  • Foregår onsdag 6. juni kl. 10-20. Fri entré.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.