Grønne maskiner med endnu flere muligheder

Avant Danmark har allerede verdens største redskabssortiment til minilæssere, og der kommer hele tiden nye redskaber til.

Den finske producent Avant går ikke ned af mangel på muligheder. Avant Danmark har angiveligt verdens største redskabssortiment til minilæssere, og der kommer stadig nye redskaber til. Alene i år er der kommet mere end 10 nye redskaber på hylderne.

Det betyder, at der nu er mere end 20 minilæssere fordelt på otte serier at vælge mellem og mere end 270 forskellige redskaber, der kan sættes på. Alt sammen er enten originalt finsk Avant eller bygget af importøren selv her i Danmark.

- Vores landbrugskunder køber rigtig mange forskellige minilæssere. Nogle af vores kunder sværger til de gamle mørkegrønne modeller og vil bare ikke have andet, fordi de har kørt dem i en evighed. Andre skal have vores største Avant 860i, fordi de gerne vil have mulighed for at løfte op i 3,5 meter, så de kan nå fuldfoderblanderne, siger Jørgen Jensen, direktør og indehaver af Avant Danmark.

Blandt de mest markante redskaber til landbrugsbranchen kan findes foderkasser i flere størrelser, ensilageindlægger, gylleomrører, koste i alle slags, sengebåslufter m.m.

Avant Danmark kan i år fejre 30-års jubilæum med salg og service af de finske Avant minilæssere, som der nu er solgt over 6.000 af alene i Danmark. Mange af de første modeller kører stadig, og specielt i landbruget bliver der kørt rigtig mange timer på de grønne maskiner.

Om et par uger vil Avant Danmark præsentere to nye minilæssere.

Faktaboks

Avant produceres i Ylöjärvi lidt uden for Tampere i Vestfinland. Siden 1991 har producenten Avant Tecno Oy produceret mere end 50.000 læssemaskiner.I Danmark hedder importøren Avant Danmark. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.