Høj presningsgrad med lavt kraftbehov

Med SB 1290iD tilbyder Kuhn en presser, der producerer 120x90 cm midi-baller med 25 pct. højere densitet end konventionelle baller.

Importøren MI oplyser i en produktomtale, at det med presserens Twinpact dobbeltstempel er muligt at lave halmballer med en vægt på plus 500 kg med en traktor på 200 til 250 hk.

Dermed er behovet for en stor traktor reduceret til en mere gængs traktorstørrelse, ligesom brændstofforbruget også reduceres i forhold til de ton halm, der presses.

Den jævne og hurtige indføring i KUHN SB 1290iD presseren er sikret ved hjælp af pickuppen og i særdeleshed integralrotoren, der giver en meget høj indføringskapacitet. I integralrotorens sider fører sneglevindinger materialet ind mod midten, hvor rotoren fører materialet videre til forkammeret og den vigtige forkomprimering af halmen, før den føres op i pressekanalen til dobbeltstemplet.

MI oplyser, at HCP Maskincenter i Randers har en demopresser.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.