Hardi opdaterer sprøjter

Hardis Navigator sprøjte er opdateret med ny arbejdszone og mulighed for enkeltdyse on/off.

Det betyder, at hver sektion nu kun er 50 cm bred, og systemet automatisk via GPS minimerer overlab og kan give en besparelse på 10 pct. kemi.

Herudover tilbydes Navigator med i-funktionen AutoWash og den nye SmartCom. Computerplatformen muliggør en diagnosefunktion, hvor evt. fejl på sensorer o. lign. findes på få minutter.

Den store Hardi Commander med fuld Isobus, tankkapacitet på op til 7.000 liter og Twin-systemet leveres fra efteråret 2020 med en ny HC 9700-terminal, der gør datakommunikationen lettere, og der kan arbejdes med digitale markkort, der hentes eller sendes via AgriRouter fra skyen.

Hardi henviser i øvrigt til, at test fra Flakkebjerg/Aarhus Universitet har vist, at Twin-systemets evne til at tvinge dråberne ned på det mål, man ønsker behandlet, er op til 30 pct. bedre end en konventionel bom. Ligeledes kan afdriften reduceres op til 80 pct. på bar jord og op til 90 pct. ved sprøjtning i afgrøder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.