Horsch klar med enkel såmaskine
Taro er beregnet til dyrkningssystemer, hvor det perfekte såbed laves med andre redskaber

Horsch lancerer ny Taro 6 SL og Taro 6 HD, som i begge tilfælde er helt enkle såmaskiner uden jordbearbejdning i seks meter arbejdsbredde - dog kan begge maskiner forsynes med hydraulisk justerbart crossboard foran pakkeren.

Det nye Taro-koncept er udviklet til dyrkningssystemer, økologiske og konventionelle, hvor der forudgående er lavet et perfekt såbed med plov og/eller harve.

Taro 6 HD er opbygget efter samme system som storebroderen, den bugserede 12 meter brede Serto 12 SC med 16,7 cm rækkeafstand og PowerDisc skiveskær. På Taro HD er det den velkendte Horsch-dækpakker, der bærer maskinen og synkront styrer den præcise sådybde sammen med trykhjulene på PowerDisc-skæret.

Taro 6 SL er monteret med et klassisk TurboDisc skær og kan leveres med fire forskellige rækkeafstande. En opbygning med 12,5 og 25 centimeter ved luk af hver andet skær eller et 15 og 30 centimeter system ved luk af hver andet skær.

Delt fronttank

Taro SL er bygget op over en RollFlex-pakker, hvor pakkerringene er synkroniseret til enten 40 såskær (15 cm) eller 48 skær (12.5 cm) Her styres den præcise sådybde via Rollflex pakkeren og trykhjulet på TurboDisc skiveskæret.

Taro SL er bygget op med to fordelere og mulighed for fabiksmonteret selektiv slangeføring. Derved kan der hurtigt justeres om til såning af flere produkter i to forskellige dybder eller såning på dobbelt rækkeafstand til senere mekanisk rensning.

Generelt kombineres Taro HD og SL med en Horsch Partner FT-fronttank. Horsch har netop lanceret en todelt Partner 2000 FT fronttank, hvor der er plads til to produkter. De 2.200 liter er opdelt i forholdet 60:40.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.