Ideal får 40 fods powerflow-bord
Når Agcos supertærsker vises på Agritechnica, bliver det med et 40 fods bredt powerflow-skærebord.

Agcos kommende multi-mærke supertærsker, Agco Ideal, kommer naturligvis på Agritechnica - og sandsynligvis på både Massey Fergusons og Fendts stand.

Men da den blev præsenteret for snart tre måneder siden, var det med et "lille" 35 fods skærebord. Det er naturligvis ikke nok til at fylde den mejetærsker, hvis ophavsmænd på ingen måde er blege for at sætte den op mod samtlige af de resterende konkurrenter på markedet.

Derfor får Ideal selskab af et nyudviklet powerflow skærebord på Agritechnica med en effektiv arbejdsbredde på godt 40 fod.

Skærebordet vil have en centerstøttet vinde samt skærebordssnegl, men derudover skulle bordet ifølge flere kilder fra Agco ligne de resterende modeller fra koncernen.

Ideal kommer i tre modeller, den største med 650 heste.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.